Pagina's

vrijdag 27 augustus 2010

paspop op maat

Laats heb ik een paspop aangeschaft..maat 42..maar was natuurlijk niet zoals mijn lichaam eruit ziet. Met wat fiberfill een bh de maten aangepast. Een getailleerd grondpatroon getekend en genaaid..zo lijkt het wat netter. Ben benieuwd of het werkt zo.

3 opmerkingen:

Tilia zei

Ziet er goed uit. Is nog een idee voor mij. Er bestaan geen paspoppen die zich naar mijn vormen kunnen aanpassen. Je weet weet diegene waarvan je borst-buik-en-heup-omtrek kan aanpassen bestaan in A en B maten en ik val van bovenlijf in A en onderlijf in B. Maar tis mss een gedacht om toch een A paspop te kopen en zoals jij er extra padding op te doen totdat ik een breed genoege heup heb op de pop. Is die vulling vast genoeg dan?

mijndroomhuisje zei

ben bezig met een kostuum..en dan zal ik zien of het zo werkt..
met veel tape het fiberfill vast geplakt..dus dat blijft wel zitten..en ook omdat ik er een top overheen heb vast gezet..zag laatst ook iemand die deed er een oud tshirt overheen
gr marijke

Anja zei

Zo'n soortgelijk plan heb ik ook voor een minimaatje paspop die ik heb. Maar mijn schoonzus wil ook een paspop op maat, dus nu gaan we aan de slag met duct tape en pur-schuim. Als het lukt heb je dan een goedkope paspop, exact volgens eigen maten.